Tiedotteet

Calypson kesäleiri 2023

Calypson kesäleiri 2023

Calypson sukellusleiri järjestetään Tammisaaren Jussarössä 10.7-16.7.2023 välisenä aikana.

Majoitus on joko omassa teltassa tai omassa veneessä. Jussarön retkeilymaja ei ole käytettävissä. Teltta-alueelle pyritään järjestämään yhteinen suoja varusteita ja kylmälaukkujen säilyttämistä varten sekä sähkö. Suosittelemme ottamaan mukaan kylmälaukkuja omille eväille. Alueelle tuodaan myös grilli. Jussarön vierasvenesataman kahvilapalvelut ovat nekin leiriläisten käytettävissä.

Sukelluskohteita on Tammisaaren alueella runsaasti (mm. Jeminna, Hopeapriki, Eggo) ja hyvän otoksen seudulla olevista hylyistä saa Hylyt.net -verkkopalvelusta.

Hinnat ovat:

 

Calypson jäsen/vrk

muut/vrk

Majoitus veneessä per vene

35€

45€

Majoitus teltassa per hlö

10€

20€

Sukelluspäivä per hlö

20€

30€

Lapset ja nuoret 15v ja alle hinnat -50%.

Sauna on leiriläisten käytettävissä joka ilta ja se sisältyy hintoihin (kellonaika tarkentuu myöhemmin).

Sukellusilmat ja kuljetukset kohteille kuuluvat hintoihin. (HUOM! Saavuthan leirille pullot täynnä.) Sukelluksista kauempana oleville (yli 5 mpk) kohteille veloitetaan polttoainekulua 4€/henkilö.

Nitrox veloitetaan 2€/pullo (tuplat 4€) EANX 28% mahdollisuus, EI 50% tai 100%.

Ylimääräiset viennit/noudot Baggön satamasta saarelle 20€/kuljetus.

Kokoontuminen leirille maanantaina 10.7. tapahtuu Baggön satamassa noin klo 12. Jos tulet leirille muuna aikana kuin maanantaina 10.7. (leirin aloitusajankohta), niin noudot samoin kuin viemiset tapahtuvat illalla sukellusten jälkeen noin klo 18–20. Eli jos haluat esimerkiksi sukeltaa keskiviikkona, niin leirille on saavuttava tiistai-iltana, keskiviikkona toki pääsee sitten pois sukellusten jälkeen illalla. Tämä siksi, että Nitrox-vene on varattu aamusta koko päivän sukelluskäyttöön. Baggön sataman osoite: Baggöntie 1275, 10600 Tammisaari.

Sitovat ilmoittautumiset 25.6.2023 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme leirin järjestelyjä varten seuraavat tiedot: koko nimi, sukeltajaluokitus, majoitusmuoto ja saapumis- ja poistumispäivä leiriltä. Sukellustoiminnan sujuvuuden takia jokainen leirille tuleva sitoutuu noudattamaan leiriaikatauluja sekä yhteisiä pelisääntöjä.

Lisätietoja: leirivastaava Samy Olin 040 5248443

Tervetuloa mukaan!