Tiedotteet

Calypson kesäleiri 2022

Calypson sukellusleiri järjestetään Hangon Russarössä 11.7-17.7.2022 välisenä aikana.

Majoitus on joko majakanvartijan talossa, omassa veneessä tai teltassa. Talossa majoittautuu 15 henkilöä, tupamajoitus tyyppiseen tyyliin. Majoittujilla tulee olla omat liinavaatteet mukaan. Majakanvartijan talossa on pieni keittiö, jossa on mahdollista valmistaa ruokaa. Jääkaappitilaa on rajoitetusti, joten kylmälaukkuja kannattaa ottaa mukaan. Grillausmahdollisuus on aivan talon vieressä olevassa huvimajassa.

Russarön vesi on Hangon vesijohtovettä, mutta vähäisen käytön ja pitkän vesijohtoputken takia sitä ei suositella juotavaksi.

Veneitä satamaan mahtuu 4-7 kpl, satamassa on sähköä tarjolla.

Sukelluskohteet valitaan kelien ja osallistujien mukaan. Kelien salliessa pyritään tekemään kaksi sukellusta päivässä (pois lukien leirin aloitus- ja lopetuspäivä). Sukelluskohteita on Hangossa runsaasti ja hyvän otoksen Hangon seutuvilla olevista hylyistä saa Hylyt.net -verkkopalvelusta.

Hinnat ovat:

  Calypson jäsen/vrk muut/vrk
Majoitus tuvassa 20€ 30€
Majoitus veneessä 15€ 25€
Teltta 5€ 10€
Sukelluspäivä 20€ 30€

Sukellusilmat ja kuljetukset kohteille kuuluvat hintoihin. (HUOM! Saavuthan leirille pullot täynnä.) Sukelluksista kauempana oleville (yli 5 mpk) kohteille veloitetaan polttoainekulua 4€/henkilö.

Nitrox veloitetaan 2€/pullo (tuplat 4€) EANX 28% mahdollisuus, EI 50% tai 100%

Savusauna 5€/ hlö (tuvan sauna lämmitetään perinteiseen tapaan päivittäin, tämä sisältyy hintoihin)

Lapset ja nuoret 15v ja alle hinnat -50%

Ylimääräiset viennit/noudot Hangosta saarelle 20€ kuljetus.

Jos tulet leirille muuna aikana kuin maanantaina 11.7. (leirin aloitusajankohta), niin noudot samoin kuin viemiset tapahtuvat illalla sukellusten jälkeen noin klo 18-20. Eli jos haluat esimerkiksi sukeltaa keskiviikkona, niin leirille on saavuttava tiistai-iltana, keskiviikkona toki pääsee sitten pois sukellusten jälkeen illalla. Tämä siksi, että Nitrox-vene on varattu aamusta koko päivän sukelluskäyttöön.

Sitovat ilmoittautumiset 27.6.2022 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme leirin järjestelyjä sekä puolustusvoimien maihinnousulupia varten seuraavat tiedot: koko nimi, henkilötunnus, sukeltajaluokitus, majoitusmuoto ja saapumis- ja poistumispäivä leiriltä. Jos saavut omalla veneellä, niin tarvitsemme lisäksi veneen tiedot (rekisterinumero, merkki ja malli).

Lisätietoja: Samy Olin 0405248443

Tervetuloa mukaan!