Hallivuorot

Hallivuorot 2022

Kirkkonummen uimahalli

Etelä-Suomen AVI poistanut koronarajoituksia – Liikunta- harrastus- ja virkistystilojen sulkeminen kumotaan 1.2. lähtien.
Rajoitusten helpottamisien myötä aloitetaan norppa harjoitukset ja hallivuorot.

Seuralla on allasvuoro Kirkkonummen uimahallissa sunnuntaisin klo 19 alkaen.
Kevään 2022 vuorot alkavat 6.2. Talviloman takia vuoroa ei ole 20.2 ja 27.2.
Huom! käytössä vain iso allas. Käyttölupaa ei ole opetusaltaalle.

Huomaattehan myös, että Kirkkonummen uimahallin uuden ohjeen mukaisesti tarkistamme jäsenyyden ovella ja voimme päästää halliin sisälle ainoastaan jäsenet, ei mahdollista saattajaa. Tämä hidastaa jonkin verran ja siksi päästämmekin uimahallin sisälle jo klo 18:30 alkaen ja uintiaika on 19:00 - 20:30.
Hallista on poistuttava kello 21:00 mennessä. Allasvuoroa varten tarvitset uintikortin, joka tulee hankkia etukäteen uimahallin aukioloaikana.

Ovet ovat auki 18.30-19.00

Katso hinnat ja aukioloajat www.kirkkonummi.fi/uimahalli

Upinniemen uimahalli

Upinniemen uimahallin käyttöön olemme saaneet kielteisen päätöksen.

Ote tekstistä ohessa.

”Puolustusvoimien täydentyneeseen ohjeistukseen tilojen antamisesta kolmannen osapuolen käyttöön tai edelleen vuokrattavaksi sekä paikallisten urheiluseurojen yhdenmukaisen kohteluun perustuen emme voi luovuttaa tilaa käyttöönne esiteyllä tavalla. Kuntotalon uimahallin kapasiteetti varataan pääasiassa asevelvollisten koulutukseen ja vapaa-ajankäyttöön, varuskunnan alueella toimivien hallintoyksiköiden henkilöstön sekä muiden varuskuntalaisten harjoitus- ja harrastuskäyttöön.
Toivomme, että olosuhteet Kirkkonummella ja sen lähiympäristössä palvelisivat seuranne harrastustoimintaa tulevaisuudessa paremmin.”